2 February 2010

Cresteti veniturile prin cercetarea cuvintelor cheie, respectiv prin intelegerea continutului site-ului

Filed under: Sfaturi E-commerce — adina @ 12:39 pm

Nu puteti intelege si selecta corect cuvintele cheie daca nu intelegeti continutul site-ului dumneavostra. Pentru a va putea intelege continutul este recomandat sa tineti cont de urmatoarele sfaturi :

  • Nu copiati continut din alte surse. Acest lucru va face site-ul sau blogul dumneavostra sa para mai putin de incredere in fata motoarelor de cautare. In cazul in care aveti neaparata nevoie sa copiati continutul altui site atunci cereti permisiunea si inlcudeti un link la pagina originala. Acest lucru va asigura faptul ca pagina originala va primi mai mult credit fata de cea a site-ului dumneavoastra.
  • Scrieti-va singuri continutul si ganditi-va mereu la un continut care ar putea ajuta vizitatorii. Intrebati-va A� Cum pot face acest continut util pentru vizitatorii mei ? A� Pe pagina principala includeti cele mai importante servicii sau domenii de interes.
  • Pentru paginile interioare creati-va o rubrica in care sa postati permanent. De exemplu un blog in care sa postati de doua ori pe luna. Aceasta parte a site-ului ar trebui sa raspunda intrebarilor vizitatorilor.
  • Acesta este momentul pentru a va selecta cuvintele cheie, atunci cand scrieti continutul. Nu va ganditi sa folositi prea multe aparitii ale cuvintelor cheie numai pentru a obtine un ranking mai mare in cadrul motoarelor de cautare. Spam-ul cuvintelor cheie este o greseala.

In final dupa ce aveti continutul este momentul sa va structurati site-ul pentru a obtine un maxim de trafic. Va prezentam mai jos cateva sugestii birth control pills non prescription. :

  • Pagina principala: Continutul de pe pagina pricipala este locul unde se evidentiaza termenii principali. Nu ar trebui sa aveti mai mult de trei termeni principali pe prima pagina. Analizeaza contunutul paginii principale apoi faceti o sedinta de brainstorming pentru a stabili cele mai relevante trei cuvinte din aceasta pagina.
  • Pentru celelalte pagini aplicati acelasi concept. Nu uitati cea mai importantra regula in SEO : inlcudeti cuvintele cheie in titlul tag-urilor si in continut. Este greu de obtinut un ranking mai bun daca nu aveti o potrivire exacta intre titlu si continut.

Nu puteti intelege si selecta corect cuvintele cheie daca nu intelegeti continutul site-ului dumneavostra. Pentru a va putea intelege continutul este recomandat sa tineti cont de urmatoarele sfaturi :

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Autentificare