27 September 2009

Optimizare, Optimizare, Optimizare

Filed under: Sfaturi E-commerce — adina @ 7:24 pm

Cum v-am spusA� in articolul precedentA� vom vorbi despre optimizare.

Optimizarea SEO a��Search Engine Optimization este un serviciu care ne a�zajutaa�? site-ul pentru a fi indexat si pozitionatA� favorabil de prinicipalele motoare de cautare pe internet.

In general cu cat un site apare printre primii in lista rezultata in urma unei cautari cu atat va avea mai multe vizite.A� Optimizarea vizeaza aceastaA� pozitionare cat mai buna a site-ului, tinand cont de felul in care functioneza motoarele de cautare in parte.

Cum aproape 90% din utilizatorii de internet acceseaza un motor de cautare in timpul oricarei sesiuni on-line si cel mai folosit motor de cautare atat in Romania cat si in lume este Google, cele mai multe metode de optimizate sunt, bineinteles adaptate pentru Google.

Exista doua modalitati prin care puteti beneficia de serviciile de optimizare:

  1. Folositi un serviciu de optimizare oferite de un furnizor specializat
  2. Va documentati si incercati sa va optimizati singur site-ul

In prezentA�puteti apela laA�A�serivicii de optimizare oferite de diferiti furnizori:

  • Firmele specializate
  • Operatorii individuali
  • Sistmele software automate
  • Optiuni de cautare cu plata, listarea directa si plata pentru fiecareA� click (tine mai mult de marketing, insa influenteaza si accesul motoarelor de cautare pe site).

Fiecare dintre aceste optiuni are avantaje si dezavantaje, asa ca va trebui sa luati hotarea pe care o considerati cea mai potrivitaA� pentru dumneavoastra. In acest sens va vom prezenta pe larg, in articolele viitoare,A� fiecare sulfato de amantadina. dintre aceste modalitati pentru a putea lua decizia corecta. Veti putea afla atat cum sa va optimizati dumneavoastra, cu costuri minime cat si cum sa apelati laA� furnizorii acestor servicii.

In concluzie, desi veti gasi nenumarate metode si variante ale acestor servicii, fara optimizare site-ul dumneavoastra nu va avea vizitatorii pe care vi-i doriti.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Autentificare