23 December 2009

Selectarea cuvintelor cheie

Filed under: Sfaturi E-commerce — relu @ 1:42 pm

Cuvintele cheie sunt cuvintele/frazeleA� care sunt cel mai legate de subiectul afacerii dumneavostra. Sunt cuvintele care vor fi folosite cel mai probabil in cadrul cautarilor pentru teme similare celor tratate pe site-ul dvs.

Selectarea corecta a cuvintelor cheie este cea mai buna cale de a asigura viitorul site-ului dumneavostra si de a face vizitatorii sa-l acceseze direct si fara probleme.A� La selectarea cuvintelor cheie trebuie folosite acele cuvinte care au legatura cu continutul site-ului si care sunt folosite des in cautarile on-line.
Va puteti gandi la numeroase cuvinte aplicabile site-ului dumneavoastra, dar cel mai bine este sa verificati instrumentele de pe urmatoarele site-uri :

  • https://adwords.google.com/select/KeywordSandbox
  • http://www.inventory.overture.com
  • http://www.goodkeywords.com

Functiile acestor site-uri va ofera o multime de sugestii pentru diverse cuvinte cheie, pe care le puteti folosi. Dupa ce le-ati selectat, populati-va site-ul cu 2-4 cuvinte cheie la 100 de cuvinte, acest nivel fiindA� considerat optim pentru a A� atrage atentia motoarelor A� de cautare fara a compromite integritatea logica a continutului.

Amintiti-va, doarA� pentru ca veti folositi cuvinte cheie A�n continutul dvs., nu A�nseamna ca lizibilitatea continutuluiA� ar trebui sa fie sacrificata. Tineti contA� A�ntotdeauna de faptul ca trebuie sa aveti un continutA� informativ si corect.

Din continutul site-ului,A� primul paragraf este cel mai important. Asigurati-va ca ati introdus cuvintele cheie din prima propozitie si cel putin de 2 ori in restul paragrafului.A� Paragrafele urmatoare au nevoie de cuvintele cheie cel putin o data.

Folosirea corecta a cuvintelor cheie este un prim pas din procesul de optimizare erfahrungen mit viagra. care va duce site-ul dumneavosatra pe pima pagina Google.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Autentificare