21 October 2009

Sistemele automate

Filed under: Sfaturi E-commerce — adina @ 10:39 am

Furnizorii serviciilor de optimizare: Sistemele automate

In articolele precedente am inceput sa va prezentam modalitatile prin care puteti realiza optimizarea site-ului dumneavoastra. O alta varianta de a va optimiza site-ul, pe langa firmele specializate si consultantii individuali ar fi buy antibiotics online usa. : folosireaA� sistemelor automate.

Acum ceva vreme, adica la momentul in care optimizarea devenea o tehnica des folosita pentru a ajuta la cresterea traficului unui site,A� multe comapanii au decis sa automatizeze acest proces, folosindA� sistemeleA� automate.A� La un pret rezonabil, software-ul s-a dovedit a fi popular A�n rA?ndul antreprenorilor si managerilorA� afacerilorA� de mici dimensiuni. Acest sistem permiteaA� administrarea continutul site-ului, inclusiv adresele URL ale fiecarei pagini siA� postare automata care puteaA� fi executata pe baza unui calendar predefinit.

Aceste sisteme automate au insa si multe dezavantaje. Multi dintre cei care au achizitionat sau folosit aceste sisteme au fost de multe ori cei care s-au ocupat foarte putin sau deloc de gasirea solutiei cea mai buna si au crezut ca folosesc singura optiune.A�A� Datorita faptului caA� aceste sisteme automate erauA� accesibile si usor de folosit pareau cel mai bun lucru pentru un manager constiincios. Aceasta lipsa de educatie in ceea ce priveste optimizarea a dus la o suprasubscriere din partea administratorilor site-urilor. Acest bombardament constantA� a fostA� considerat spam de motoaele de cautare si a dus la intezicerea unor site-uri.

In prezent folosirea acestor sisteme automate nu este recomandata, dar in cazul in care aveti nevoie sa inscrieti zeci de site-uri in sute de directoare atunci o subscriere automata ar fi avantajoasa.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Autentificare